Spot Iklan Utama

Alt/Text Gambar

IDFL.me Radio

0

Set dah!!!

Label:

Gw welcome buat mereka yg mau blogwalking di sini, tapi gw gak terima kalau ada yg promosi situs judi, prostitusi terselubung, bokep gak jelas dan yg sejenisnya!
So.. gitu deh!

0

Never Talk To Strangers (1995)

Label: , , , , ,


IMDB

Genre : Crime | Drama | Romance | Thriller

Sarah Taylor, a police psychologist, meets a mysterious and seductive young man, Tony Ramirez, and falls in love with him. As a result of this relationship, she changes her personality when she begins to receive anonymous telephone calls.

DOWNLOAD FILMNYA
http://idfl.me/showthread.php?t=137107

SUBTITLE INDONESIA
Never.Talk.to.Strangers.1995.720p.BluRay.x264.YIFY

http://subscene.com/subtitles/never-talk-to-strangers/indonesian/1137660





0

Let's Go Hot Spring (2007)

Label: , , ,


PLAYASIA

Genre : Erotic | Pinku



Rinko inherits her parents' public bath after her parents passed away. She starts to manage the business with the help of an old and experienced worker - Mr. Tame, who has worked for a long time in the public bath since Rinko's grandparents left. However, this traditional public bath is no longer marketable in this new century. In order to solve this declining situation, Rinko thinks of a "Bikini Body Wash Service" but... Nao works as a part-time hot spring lady at "Matsunoyu". She encounters Akira and falls in love with him. Now, Rinkyo, Tame, Nao and Akira do their best to get more customers their public bath. Meanwhile, Kazaki who had an affair with Rinko few years ago comes up to confront her.

DOWNLOAD FILMNYA
http://r-l.me/showthread.php?t=3134

SUBTITLE INDONESIA

Let's.Go.Hot.Spring.2007.DVDRip.XviD.AC3-theonlyh
http://subscene.com/subtitles/lets-go-hot-spring/indonesian/1136279

Lets.Go.to.Hot.Spring.2010.KORSUB.XViD-CGV
http://subscene.com/subtitles/lets-go-hot-spring/indonesian/1136796 
 
 
 
 
 

0

Ramadhan telah tiba!

Label:

Ramadhan telah tiba!

Bagi mereka yg tidak berpuasa, hormatilah kami yang berpuasa.
Dan bagi saudara-saudaraku yg seiman, hormati juga mereka yang tidak berpuasa.
Saling menghormati adalah kunci ketenangan dalam hidup.
 

Kita semua memang tidak seiman, tapi jangan jadikan itu sebagai sebuah topik untuk berdebat dan menyulut permusuhan.

Bagaimana caranya untuk saling menghormati?
Halah!!! Gitu aja gak tahu, dari dulu kita sudah diajarkan bagaimana cara saling menghormati antar umat beragama.
Masih ada yang gak tahu? Berarti ada yang salah dengan kalian!





0

Destination Anywhere (1997)

Label: , ,


IMDB

Genre : Drama

"Destination Anywhere" is a contemporary film noir set on the streets of a gritty, yet colorful Manhattan neighborhood. Jon Bon Jovi stars as JON, a man on the run from his home, his gambling debts, and his marriage. He is summoned back to New York to deal with his emotionally estranged wife, JANIE, and emergency room nurse who has never fully recovered from the hit-and-run death of their only child several years ago. Jon returns to chaos, Janie is out of control and his debts have caused his life to be in danger. He struggles to cope with the troubles at home, but has built walls that are too thick to penetrate and the problems only escalate between Jon and Janie. When an abandoned baby is found in a dumpster and brought to the hospital where Janie works, a series of events is set in motion that forces the couple to reassess the terms of their love, responsibility and commitment to one another.

DOWNLOAD FILMNYA
http://idfl.me/showthread.php?t=151454

SUBTITLE INDONESIA
Destination Anywhere 1997 DVDRip XVid 700MB

http://subscene.com/subtitles/destination-anywhere/indonesian/1133287
 
 
 
 
 

0

March of the Dinosaurs (2011)

Label: , , , , ,


IMDB

Genre : Documentary | Animation | Drama

Set 70 million years ago in the Cretaceous period in North America, this animated docu/drama follows the journey of a young Edmontosaurus named Scar and his herd as they migrate south for the winter. This film depicts recent findings about Dinosaurs, such as Tyrannosaurs with feathers.

DOWNLOAD FILMNYA
http://idfl.me/showthread.php?t=151261

SUBTITLE INDONESIA
March.of.the.Dinosaurs.2011.720p.BRRip.x264.ogg.mkv-anoXmous

http://subscene.com/subtitles/march-of-the-dinosaurs/indonesian/1131912
 
 
 
 
 

0

Tom and Jerry Blast Off to Mars (2005)

Label: , , , , ,


IMDB

Genre : Animation | Comedy | Family | Sci-Fi

While carrying on their usual hi-jinks, they inadvertantly stow-away on a spaceship bound for Mars. They meet up with the local Martian residents and cause them to invade the Earth, aided by the "Invincitron", a vacuum-wielding giant robot. Tom, Jerry and their Martian ally, Peep, save the day.

DOWNLOAD FILMNYA
http://idfl.me/showthread.php?t=151047

SUBTITLE INDONESIA
Tom and Jerry Blast.off to Mars (2005) 720p BDRip ~ [X264-Mp3-544MB]

http://subscene.com/subtitles/tom-and-jerry-blast-off-to-mars/indonesian/1128179
 
 
 
 
 

0

Sentilan iseng!

Label:

Bikin puisi lagi ah..
Ada tautan yg berjudul "Rohingya Kita Reaktif, Warga Miskin di Aceh Dilupakan, Ini Namanya Latah!"
Di sini gw coba menulis yang ada kaitannya dengan Rohingya beserta dengan kehebohan dari berbagai pihak.. gw juga akan ngebahas tentang adanya rakyat miskin yang dilupakan...
Sekarang, terlepas dari konflik yang melanda pengungsi Rohingya di kampung halaman mereka, apakah salah jika ada orang2 atau pihak pemerintah sekalipun yang membantu mereka? Jawaban kalian nggak perlu ditulis di sini ya! Jawabannya cukup diucapkan di dalam hati aja...
Nah.. dengan jawaban yang tak tertuliskan tadi, mari kita menyikapi berbagai reaksi masyarakat yang pro dan kontra tentang permasalahan Rohingya (SEKALI LAGI TANPA MELIHAT KONFLIK YANG MELANDA MEREKA DI NEGERI SONO), apakah kalian menilai sikap "mereka" sangat terpuji? "Mereka" di sini bukan mewakili pihak yang pro maupun yg kontra, "mereka" di sini mewakili MEREKA semua!

Lalu bermunculan pernyataan yang mengaitkan issue ini dengan penderitaan rakyat Indonesia sendiri di dalam negeri.. Bukan hanya rakyat miskin di Aceh seperti yang diberitakan dalam tautan sebelumnya, tapi semua rakyat miskin yang ada di seluruh pelosok Indonesia..
Sekarang gw mau tanya: Rakyat miskin di Indonesia itu ditanggung oleh siapa? YUP! Anda semua benar, mereka ditanggung pemerintah, udah diatur di dalam UUD'45 (menyontek dari banyak orang sok pintar). Tapi apakah semua itu merupakan tanggung jawab pemerintah? HELL NO, GAYS!!!

Ketika ada rakyat miskin yang tinggal di sekeliling kita, kita jangan langsung menyalahkan pemerintah yang tidak menanggung mereka, tapi salahkan diri kita sendiri yang TIDAK PEKA DENGAN PENDERITAAN MEREKA, jangan selalu berpatokan pada pasal UUD'45 bahwa mereka ditanggung negara, tapi berpatokanlah pada aspek kemanusiaan! Kita sudah lama tahu ada orang miskin yang tinggal di dekat rumah kita, tapi apa yang kita lakukan? Banyak yang cuek bebek bla bla bla bla and all those kinda bullshit!!!
Mereka menderita karena kemiskinannya, dan kita hanya mempersalahkan pemerintah! Di mana letak hati nurani kalian?
Sekian dan terima kasih...




0

Chanbara Striptease a.k.a. Oppai Chanbara: Striptease Samurai Squad (2008)

Label: , , , ,


IMDB

Genre : Adult | Fantasy



The film follows a young woman called Lilli, who on her 20th birthday is informed by her grandmother that she is to inherit her family’s mystical martial arts technique. During the ceremony, she is unexpectedly sent back in time to 18th Century Japan, where she stumbles upon a small village being menaced by an evil geisha and her unpleasant henchmen. Falling in with one of the local lads (Yoichi Matsuda), Lilli takes it upon herself to protect the villagers, armed only with her sword and the discovery that by baring her breasts her fighting skills are considerably enhanced.

DOWNLOAD FILMNYA
http://idfl.me/showthread.php?t=149845

SUBTITLE INDONESIA
Chanbara.Striptease.2008.All-DVDRip

http://subscene.com/subtitles/chanbara-striptease/indonesian/1125372 
 
 
 
 
 

0

Amistad (1997)

Label: , , ,


IMDB

Genre : Drama | History

Amistad is the name of a slave ship traveling from Cuba to the U.S. in 1839. It is carrying a cargo of Africans who have been sold into slavery in Cuba, taken on board, and chained in the cargo hold of the ship. As the ship is crossing from Cuba to the U.S., Cinque, who was a tribal leader in Africa, leads a mutiny and takes over the ship. They continue to sail, hoping to find help when they land. Instead, when they reach the United States, they are imprisoned as runaway slaves. They don't speak a word of English, and it seems like they are doomed to die for killing their captors when an abolitionist lawyer decides to take their case, arguing that they were free citizens of another country and not slaves at all. The case finally gets to the Supreme Court, where John Quincy Adams makes an impassioned and eloquent plea for their release.

DOWNLOAD FILMNYA
atau
http://idfl.me/showthread.php?t=148537

SUBTITLE INDONESIA
Diterjemahkan oleh
@Blackspiders - @xfighterx - @ervanders - Robandit
Amistad.1997.720p.All-BluRay.YIFY.genO
http://subscene.com/subtitles/amistad/indonesian/1123698